Slik kobler vi folk og byer sammen

Framtiden må gå på skinner. Vi leverer infrastrukturen. Har du noen gang tenkt på hva det krever å skape bærekraftige transportløsninger for framtiden?

Vi ser de store linjene

Vi kjenner Norden. Vi vet hva som trengs for å bygge god infrastruktur i denne delen av Europa. Vi ser mulighetene som finnes her, og vi har erfart hvilke utfordringer røft klima og variert landskap kan gi. Denne innsikten er helt nødvendig for oss når vi tar fatt på prosjekter som skal gjøre samfunnet vårt bedre.

Vi har en plan om å lykkes

En god start på prosjektet er avgjørende for å lykkes. Opp til 100 personer; ingeniører, rådgivere og eksperter på miljø kan være involvert samtidig for å planlegge hvordan prosjektet skal løses.

Erfaring over grensene

Å bygge infrastruktur på skinner krever et vidt spekter av kompetanse og erfaring. Vi har alt. Kunnskap og ferdigheter på tvers av våre landegrenser sørger for kontinuerlig vekst. Det at vi er en totalleverandør, skiller oss fra konkurrentene våre.

Maskineri i full symfoni

Når planleggingen er gjort, starter den virkelige moroa. Les mer om tjenestene våre.

Vi bryr oss

Vi ønsker at våre prosjekter skal ha en positiv innvirkning for folk. Men så lite innvirkning som mulig mens vi jobber. Vi kan forsikre om at dersom vi må stenge en bane eller en vei for en kort periode, jobber vi dag og natt for å bygge noe du vil ha glede av i nær framtid.

Vi gjør alt

Å bygge og vedlikeholde jernbane er vår kjernevirksomhet. Men i praksis kan vi bygge all slags infrastruktur, som broer og havner også. Ingen bør la seg overraske over at vi stadig søker etter folk med ambisjoner til å jobbe for oss.

Slutten er bare begynnelsen

Når vi forlater byggeplassen, starter prosjektet endelig å leve. Til syvende og sist gjør våre bærekraftige og effektive transportløsninger folks hverdag litt enklere. Det er det som driver oss.