Ledige stillinger

Kloke hoder og dyktige hender kreves for å bygge framtidens infrastruktur. Vi trenger folk til en rekke ulike roller. Dersom vi ikke har en utlyst stilling som passer deg akkurat nå, så send oss en åpen søknad. Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi søker regnskapssjef NRC Norge AS

Vil du være med på å lede NRC Norge gjennom en spennende vekstperiode? Vi ser etter en erfaren regnskapssjef med en strukturert tilnærming, analytisk innsikt og en løsningsorientert holdning. Dette er en sentral rolle hvor du vil samarbeide nært med økonomidirektøren for å styrke våre økonomiske prosesser og rapporteringer

Sted: Lysaker Torg 25, Lysaker. Søknadsfrist: 09.06.2024

Vi søker direktør for bærekraft i NRC Norge AS

I NRC Norge er vi forpliktet til å utvikle og fremme bærekraftige løsninger og praksiser, og vi søker nå en direktør for bærekraft til å lede vårt team i HMS og kvalitet. Denne nøkkelrollen kombinerer strategiske og operative aspekter og er sentral i vår forpliktelse til bærekraft på tvers av alle våre prosjekter og operasjoner.


Sted: Lysaker Frist: 09.06.2024

NRC Norge AS søker innkjøpsdirektør

NRC Norge vokser og søker i den forbindelse en erfaren innkjøpsdirektør for å samle og optimalisere våre innkjøpsstrategier. Du vil ha ansvar for å effektivisere innkjøpsprosesser, forhandle med leverandører og sikre bærekraftige og kostnadseffektive løsninger som støtter konsernets mål.

Sted: Lysaker Søknadsfrist: Snarest

Spørsmål og svar