Trainee

Bli med på vårt tranieeprogram!

Som trainee i NRC Group får du som er nyutdannet en myk overgang til arbeidslivet og en grundig innføring i bransjen. Du får tett oppfølging og veiledning, du får jobbe med ulike deler av bedriften. Traineeprogrammet vårt varer i 18 måneder, og du blir fast ansatt fra første dag.

Vi har nå rekruttert de kandidatene vi skal ha til oppstart høsten 2023. Følg med til senhøsten, da starter vi rekrutteringen til høsten 2024.

Det skal være både gøy og lærerikt å gå på jobb. Enda morsommere blir det når prosjektene du jobber på er meningsfylte, tempoet høyt og kollegaene du jobber med er opptatt av at dere skal lykkes sammen. Det er grunntanken for vårt nye trainee-program. Vi søker deg som er nyutdannet master innen tekniske fag, som ønsker deg en karriere innen prosjektledelse og som drømmer om å jobbe med jernbane. Det kan være en hektisk arbeidshverdag hos oss, men du vil oppleve en arbeidsplass der det er høyt under taket, stolthet for prosjektene vi leverer og mange engasjerte kollegaer som brenner for det de gjør.

Om programmet

Vi ønsker oss traineer som er over gjennomsnittet interessert i å være med å bygge fremtidens jernbane. Prosjektene våre er både spennende og komplekse og vi leverer infrastrukturen som skal til for at fremtiden skal gå på skinner. I banedivisjonen vil du i løpet av 18 måneder gjennomføre fire ulike moduler som vil gi deg innsikt i alt fra HMS, hvordan vi jobber for en bærekraftig jernbane, og du vil være del av både små og større prosjekter fra tilbud til plan- og byggefase. Du får en personlig veileder som følger din personlige og faglige utvikling gjennom programmet. Du må kunne snakke og skrive flytende norsk av sikkerhetsmessige grunner. Som trainee i NRC Group Norge blir du fast ansatt fra første dag, og når programmet er ferdig går du over i en permanent rolle i organisasjonen.

Har du lyst til å jobbe sammen med oss?

Da vil vi gjerne høre fra deg.

Vi har nå rekruttert de kandidatene vi skal ha til oppstart høsten 2023. Følg med til høsten, da starter vi rekrutteringen til høsten 2024.
Hvis du har spørsmål, eller har lyst til å bli litt bedre kjent med oss i NRC, må du gjerne ringe Siri Therese Ribsskog +47 975 08 847, eller Mari Grimsgaard +47 924 25 786.

Kontakt

Siri Therese Ribsskog

HR Direktør