Trainee

Bli med på vårt traineeprogram!

Som trainee i NRC Group får du som er nyutdannet en myk overgang til arbeidslivet og en grundig innføring i bransjen. Du får tett oppfølging og veiledning, du får jobbe med ulike deler av bedriften. Traineeprogrammet vårt varer i 18 måneder, og du blir fast ansatt fra første dag.

Traineer for høsten 2024 er nå rekruttert. Vi gleder oss til å bli kjent med dem.

Møt årets traineer

Jeg har hatt sommerjobb i NRC i tre sesonger, og det ga mersmak. Jeg håper å lære mest mulig, få litt erfaring og samtidig tilføre litt verdi. 

Magnus Gibson, utdannet ved NTNU

Trainee

Bærekraft er viktig for meg. Og så er det gøy å kunne være med på å lage infrastruktur, for det blir mer og mer viktig i tiden som kommer.

Helene Lykke Beer-Salvesen, utdannet ved HVL

Trainee

Jeg valgte NRC fordi de har et komplett traineeprogram. Jeg er ennå ikke sikker på hva jeg vil spesialisere meg på, men uansett hva jeg velger, får jeg nå den brede forståelsen.

Espen Sivertsen, utdannet ved NTNU

Trainee

For meg var NRCs fokus på bærekraft viktig. NRC har laget et bra traineeprogram, og det er veldig mange hyggelig folk her.

Henning Haaland, utdannet ved NMBU

Trainee

Det skal være både gøy og lærerikt å gå på jobb. Enda morsommere blir det når prosjektene du jobber på er meningsfylte, tempoet høyt og kollegaene du jobber med er opptatt av at dere skal lykkes sammen. Det er grunntanken for vårt nye trainee-program. Vi søker deg som er nyutdannet master innen tekniske fag, som ønsker deg en karriere innen prosjektledelse og som drømmer om å jobbe med jernbane. Det kan være en hektisk arbeidshverdag hos oss, men du vil oppleve en arbeidsplass der det er høyt under taket, stolthet for prosjektene vi leverer og mange engasjerte kollegaer som brenner for det de gjør.

Om programmet

Vi ønsker oss traineer som er over gjennomsnittet interessert i å være med å bygge fremtidens jernbane. Prosjektene våre er både spennende og komplekse og vi leverer infrastrukturen som skal til for at fremtiden skal gå på skinner. I banedivisjonen vil du i løpet av 18 måneder gjennomføre fire ulike moduler som vil gi deg innsikt i alt fra HMS, hvordan vi jobber for en bærekraftig jernbane, og du vil være del av både små og større prosjekter fra tilbud til plan- og byggefase. Du får en personlig veileder som følger din personlige og faglige utvikling gjennom programmet. Du må kunne snakke og skrive flytende norsk av sikkerhetsmessige grunner. Som trainee i NRC Group Norge blir du fast ansatt fra første dag, og når programmet er ferdig går du over i en permanent rolle i organisasjonen.

Har du lyst til å jobbe sammen med oss?

Da vil vi gjerne høre fra deg.
Nå starter vi rekrutteringen av traineer for høsten 2024.
Hvis du har spørsmål, eller har lyst til å bli litt bedre kjent med oss i NRC, må du gjerne ringe Mari Hovelsen +47 907 87 577, eller Mari Grimsgaard +47 924 25 786.

Kontakt

Siri Therese Ribsskog

HR Direktør