Ny daglig leder i Norsk Saneringsservice AS

Monto J. Hussain har tiltrådt stillingen som ny daglig leder i Norsk Saneringsservice. Ansettelsen er et ledd i selskapets satsning på videre vekst innen markedet for riving og miljøsanering.

Del:

Inngående kjennskap til markedet

- Monto har en spennende bakgrunn som vi er sikre på at passer godt i både Norsk Saneringsservice og NRC Group. Han har inngående kjennskap til vår kjernevirksomhet og markedet vi opererer i, noe som vil bidra til å utvikle Norsk Saneringsservice videre, sier Øystein Eide-Fredriksen, Divisjonsdirektør Miljø NRC Group Norge

Norsk Saneringsservice er en del av NRC Group sin miljødivisjon, og har siden etableringen i 2012 posisjonert seg som en ledende aktør i det norske markedet for riving og miljøsanering.
Selskapet har de siste årene vunnet betydelige prestisjekontrakter, som senest riving og miljøsanering av Bane NOR sin godsterminal i Bergen.

Ser frem til nye utfordringer

- Vi er i et marked med stort potensial, samtidig som at bransjen er i en endringsfase som er veldig spennende. Kravene i bygg- og anlegg blir stadig skjerpet, og spesielt med tanke på bærekraft og miljøhensyn. Dette gir oss mange muligheter, sier Monto J. Hussain.
- Nå ser jeg virkelig frem til å bli kjent med alle menneskene i Norsk Saneringsservice, og at vi sammen skal videreutvikle både selskapet og bransjen, avslutter Monto.

Monto er sivilingeniør, og har over 15 års erfaring innen bygg-, anlegg- og offshorebransjen. Han startet sin karriere innen olje og gass hvor han jobbet i Technip, Kongsberg Oil and Gas og Subsea 7, før han ble en del av AF Gruppen og AF Decom offshore. Hussain kommer nå fra stillingen som Leder for Strategi og Forretningsutvikling i Aktiv Veidrift Entreprenør.