Velkommen til vår nye konsernsjef, Anders Gustafsson!
Del:

Anders har over 30 års erfaring fra bransjen. Han har bred ledererfaring fra NCC, der han var ansatt fra 2003 til 2013, og senere fra det offentlig eide svenske selskapet Svevia, der han var konsernsjef fra 2017 til 2023. Svevia er spesialister på drift og vedlikehold av veier og anleggsarbeid. Selskapet har omkring 2 300 ansatte og en omsetning på 12 milliarder svenske kroner.

«Jeg er veldig glad for å begynne i NRC Group i dag. Jeg ser fram til å bli kjent med nye kolleger og prosjekter i all tre landene. Sammen vil vi fortsette å utvikle NRC Group til videre suksess», sier Anders Gustafsson.

Anders er svensk og bor i Stockholm sentrum sammen med sin kone og to voksne døtre. Han har en Master of Science-grad i økonomi og en Executive MBA fra Universitetet i Stockholm. På fritiden liker han å være sammen med familie og venner, spille golf og løpe utendørs.

Som konsernsjef i NRC Group leder Anders Gustafsson et av Nordens største infrastrukturselskaper. NRC Group har omkring 2000 ansatte og virksomhet i Norge, Sverige og Finland. Administrerende direktør for NRC Group Norge er Arild Moe. NRC Group Finland ledes av Harri Lukkarinen, mens NRC Group Sverige ledes av Niklas Sundel.