Lærling som anleggsmaskinfører

Glad i store maskiner? Som lærling i anleggsmaskinførerfaget hos oss får du kjøre kraftige anleggsmaskiner. Dette betyr at du må ta stort ansvar for dine kollegers og din egen sikkerhet, og for omgivelsene. Er du motivert for det, sørger vi for at du lærer det som kreves.

Slik blir du lærling som anleggsmaskinfører i NRC Group

Vi tilbyr læreplasser med stor variasjon både i type prosjekter og sted, hvor du får mulighet til å kombinere praktisk arbeid med teoretisk forståelse. Hvis du blir en del av laget vårt som lærling i anleggsmaskinførerfaget, kan du forvente å få jobbe sammen med mange dyktige kolleger innen flere fagdisipliner.

Fristen for å søke om læreplass i NRC Group er 1. mars hvert år. Vi legger ut informasjon om selve søknadsprosessen god tid i forveien – følg med!

Arbeidsoppgaver som anleggsmaskinfører

Anleggsarbeidene våre er varierte. Hos oss får du kjøre, håndtere og vedlikeholde flere typer maskiner som gravemaskin, anleggsdumper, hjullaster og doser i ulike prosjekt og i ulike terreng. Å kjøre maskiner er bare én del av jobben. Kunnskap om bruk av sikkerhetsutstyr og planlegging av hvordan jobben skal utføres på en trygg og effektiv måte kommer aller først.

I NRC Group jobber vi iherdig med å redusere klimagassutslippene våre, og her spiller maskinparken vår og hvordan vi bruker den en svært viktig rolle. Her får du anledning til å være med å gjøre en forskjell, i tett samarbeid med andre dyktige fagfolk.

Fadderordningen

Som lærling hos oss får du en fast veileder/fadder som følger deg gjennom læretiden, slik at du er sikret god faglig utvikling og progresjon. Du får individuell opplæring i tråd med de fagplanene som ligger til grunn.

Jobbe som anleggsmaskinfører etter læretiden

NRC Group er et selskap i vekst, og har alltid behov for nye, dyktige kolleger. Det gjelder også anleggsmaskinførere. Hos oss er det altså store muligheter for fast ansettelse etter endt læretid.

Les mer om yrkesfagene her

Fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring: vilbli.no

Lurer du på noe?

Even Hedland

Opplæringsleder