Veien til fagbrev

Bli lærling hos oss!

Vi trenger deg som har lyst til å lære. Vi i NRC Group kommer til å ta godt vare på deg og gjøre alt vi kan for at du skal lære masse og ende opp med fagbrev. Her har du gode muligheter til å utvikle deg videre i livet og i yrkeslivet. Vi har nå rekruttert lærlinger for høsten 2024.

Se filmen om lærlingene våre

Dette får du som lærling i NRC Group

Som lærling hos oss får du en fast veileder/fadder som følger deg gjennom læretiden, slik at du utvikler deg godt faglig. Du får individuell opplæring i tråd med læreplanen. Du får samarbeide med dyktige kolleger innen flere fagområder, og være del av et lag der alle bidrar til at du trives og får en minnerik og lærerik tid.

Vi gir også opplæring for deg som ønsker kompetansebevis.

I NRC Group har du gode muligheter for å bli fast ansatt etter endt læretid. Kanskje du har lyst til å ta videre utdanning hos oss senere, for eksempel teknisk fagskole? I så fall legger vi et løp for det sammen, og støtter deg videre i utdannelsen.

Vi trenger lærlinger i disse fagfeltene:

Betongfaget

Når vi sier at vi bygger infrastruktur for generasjoner, spiller betongarbeidet en avgjørende rolle: Betong skal vare. Betongfaget er i utvikling, og som lærling hos oss kan du ta del i den.

Les mer

Anleggsmaskinførerfaget

Glad i store maskiner? Som lærling i anleggsmaskinførerfaget hos oss får du kjøre kraftige anleggsmaskiner. Dette betyr at du må ta stort ansvar for dine kollegers og din egen sikkerhet, og for omgivelsene. Er du motivert for det, sørger vi for at du lærer det som kreves.

Les mer

Banemontørfaget

Som den ledende jernbaneentreprenøren i Norden, er vi helt avhengige av dyktige banemontører. Som lærling i banemontørfaget hos oss får du ta del i store og betydningsfulle jobber.

Les mer

Elektrikerfaget

Elektrikere har sjelden så varierte arbeidsoppgaver som de som jobber med jernbane.

Les mer

Signalmontørfaget

Framtiden krever en enda mer effektiv, punktlig og sikker jernbane. Til dette kreves avanserte signalsystem, og nøyaktige og ansvarsfulle signalmontører til å drive dem.

Les mer

Energimontørfaget

De aller fleste jernbanestrekninger i Norge er nå elektrifiserte. Det krever et omfattende system for strømforsyning langs linjene, og til å bygge, drifte og kontrollere det trengs det driftige energimontører.

Les mer

Vei- og anleggsfaget

Som totalentreprenør bruker vi mye ressurser på vei- og anleggsvirksomhet – som er helt avgjørende for å lykkes med våre prosjekter.

Les mer

Yrkessjåførfaget

Vi transporterer mye – både til og fra, og inne på anleggsområdene. Alt i fra store og tunge komponenter til byggeprosjektene, til personer og utgravde masser som skal flyttes. Vi har en moderne transportflåte og medarbeidere som ønsker å bidra til at vi stadig kutter utslippene våre.

Les mer

Møt folkene våre

Jeg anbefaler andre å komme og være en del av NRC Group. Det er en bra arbeidsplass!

Alexander Bakkejord-Lien

Maskinfører

Jeg synes infrastruktur- og bynære prosjekter er veldig spennende. Man får være med på å bygge noe man skal bruke selv.

Martine Jonsson

Prosjektleder

Jeg gleder meg til å dra på jobb hver dag, og det har jo noe med arbeidsoppgavene å gjøre, men også de jeg jobber med. I NRC Group sitter latteren løst.

Johanne Gjerstad

Prosjektingeniør

Det jeg liker best med jobben, er å følge et prosjekt fra tegnebrettet til ferdig produkt.

Jan Tore Andreassen

Anleggsleder

Spørsmål og svar

@NRCGroupNorge