Lærling som elektriker

Elektrikere har sjelden så varierte arbeidsoppgaver som de som jobber med jernbane.

Slik blir du lærling som elektriker i NRC Group

Vi tilbyr læreplasser med stor variasjon både i type prosjekter og sted, hvor du får mulighet til å kombinere praktisk arbeid med teoretisk forståelse. Hvis du blir en del av laget vårt som lærling i elektrofaget, kan du forvente å få jobbe sammen med mange dyktige kolleger innen flere fagdisipliner.

Opptakskrav til læretid som elektriker i jernbanesektoren er Vg1 Elektro og datateknologi og Vg2 Elenergi og ekom. Læretiden er 2,5 år.

Fristen for å søke om læreplass i NRC Group er 1. mars hvert år. Vi legger ut informasjon om selve søkeprosessen god i tid i forveien. Følg med!


Arbeidsoppgaver som elektriker

Som lærling i elektrikerfaget hos oss får du garantert varierte arbeidsoppgaver. Du får sannsynligvis jobbe med å legge kabler, installere automatiserte styringsanlegg, jobbe med kommunikasjons- og varslingsanlegg, og sørge for lys og varme.

Du kommer til å få oppgaver du må løse selvstendig, men du må også være en god lagspiller og samarbeide tett med dyktige folk fra ulike fagdisipliner.

Fadderordningen

Som lærling hos oss får du en fast veileder/fadder som følger deg gjennom læretiden, slik at du er sikret god faglig utvikling og progresjon. Du får individuell opplæring i tråd med de fagplanene som ligger til grunn.

Jobbe som elektriker etter læretiden

NRC Group er et selskap i vekst, og har alltid behov for nye, dyktige kolleger. Det gjelder også elektrikere. Hos oss er det altså store muligheter for fast ansettelse etter endt læretid.

Les mer om yrkesfagene her

Fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring: vilbli.no

Lurer du på noe?

Even Hedland

Opplæringsleder