Lærling som betongarbeider

Når vi sier at vi bygger infrastruktur for generasjoner, spiller betongarbeidet en avgjørende rolle: Betong skal vare. Betongfaget er i utvikling, og som lærling hos oss kan du ta del i den.

Slik blir du lærling som betongarbeider i NRC Group

Vi tilbyr læreplasser med stor variasjon både i type prosjekter og sted, hvor du får mulighet til å kombinere praktisk arbeid med teoretisk forståelse. Hvis du blir en del av laget vårt som lærling i betongarbeiderfaget, kan du forvente å få jobbe sammen med mange dyktige kolleger innen flere fagdisipliner.

Arbeidsoppgaver som betongarbeider

Betongfagarbeidere lager konstruksjoner av betong. Siden NRC Group lager alt fra jernbanespor til stasjonsbygninger, bygger nytt og rehabiliterer, kan vi by på mange forskjellige oppgaver. De mest typiske oppgavene for en betongarbeider i våre prosjekter er fundamentering, forskaling, armering, montering, utstøping og rehabilitering. Du får jobbe både med hode og hender, bruke moderne utstyr og jobbe manuelt – og ikke minst samarbeide med andre dyktige fagfolk for å sammen bygge gode løsninger for framtidens transport.


Fristen for å søke om læreplass i NRC Group er 1. mars hvert år. Vi legger ut informasjon om selve søknadsprosessen god tid i forveien – følg med!

Fadderordningen

Som lærling hos oss får du en fast veileder/fadder som følger deg gjennom læretiden, slik at du er sikret god faglig utvikling og progresjon. Du får individuell opplæring i tråd med de fagplanene som ligger til grunn.

Jobbe som betongarbeider etter læretiden

NRC Group er et selskap i vekst, og har alltid behov for nye, dyktige kolleger. Det gjelder også betongarbeidere. Hos oss er det altså store muligheter for fast ansettelse etter endt læretid.

Les mer om yrkesfagene her

Fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring: vilbli.no.

Lurer du på noe?

Even Hedland

Opplæringsleder