Lærling som yrkessjåfør

Vi transporterer mye – både til og fra, og inne på anleggsområdene. Alt i fra store og tunge komponenter til byggeprosjektene, til personer og utgravde masser som skal flyttes. Vi har en moderne transportflåte og medarbeidere som ønsker å bidra til at vi stadig kutter utslippene våre.

Slik blir du lærling som yrkessjåfør i NRC Group

Vi tilbyr læreplasser med stor variasjon både i type prosjekter og sted, hvor du får mulighet til å kombinere praktisk arbeid med teoretisk forståelse. Hvis du blir en del av laget vårt som lærling i yrkessjåførfaget, kan du forvente å få jobbe sammen med mange dyktige kolleger innen flere fagdisipliner.

Fristen for å søke om læreplass i NRC Group er 1. mars hvert år. Vi legger ut informasjon om selve søknadsprosessen god tid i forveien – følg med!

Arbeidsoppgaver som yrkessjåfør

Som lærling i yrkessjåførfaget får du ta del i varierte transportoppdrag, som er avgjørende for at prosjektene går knirkefritt. For eksempel skal deler til byggeprosjektene leveres til rett sted til rett tid, og lastes og fraktes på en trygg og effektiv måte.

I NRC Group jobber vi iherdig med å redusere klimagassutslippene våre, og her spiller transportflåten vår og hvordan vi bruker den en viktig rolle. Vårt datterselskap Gunnar Knutsen AS har investert i en rekke biogassbiler, og flere er på vei. Vi forventer at du også ivrer etter å jobbe så miljøvennlig som mulig. I så fall får du hos oss anledning til å være med å gjøre en forskjell, i tett samarbeid med andre dyktige fagfolk!

Fadderordningen

Som lærling hos oss får du en fast veileder/fadder som følger deg gjennom læretiden, slik at du er sikret god faglig utvikling og progresjon. Du får individuell opplæring i tråd med de fagplanene som ligger til grunn.

Jobbe som yrkessjåfør etter læretiden

NRC Group er et selskap i vekst, og har alltid behov for nye, dyktige kolleger. Det gjelder også yrkessjåfører. Hos oss er det altså store muligheter for fast ansettelse etter endt læretid.

Les mer om yrkesfagene her

Fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring: vilbli.no.

Lurer du på noe?

Even Hedland

Opplæringsleder